over ons

Sinds het ontstaan in 1997 realiseerde Reno-Art met haar team al meer dan duizend woon- of winkeleenheden.
Als projectontwikkelaar blijven we nauw betrokken bij de realisatie van de projecten, waardoor we de kwaliteit van de werken steeds goed onder controle houden.
 

‘Projectontwikkeling’: een totaalplaatje


Een succesvol project kan enkel maar gerealiseerd worden op geschikte locaties. We kiezen daarom de inplantingslocaties van de projecten zorgvuldig en trachten steeds een harmonieuze meerwaarde te creëren voor de omgeving.
In onze bouwkunst hebben we zowel oog voor de esthetische als de praktische vormgeving waarbij we een stap verder gaan dan de norm. Die combinatie maakt onze projecten duurzamer en tilt de investering naar een hoger niveau.
Niet alleen in materialen en uitvoering gaan we voor een duurzame aanpak, we voeren dit ook door in onze relatie met werknemers en bouwpartners.
 

Bouwen met blik op de toekomst


We werken met energievriendelijke materialen en kiezen voor de beste afwerkingstechnieken, uitgevoerd door echte vakmensen. Zo is onder andere de akoestische isolatie prioritair en dat laat zich voelen in het wooncomfort van de appartementen.
Voor elk project selecteren we zorgvuldig de juiste partners, gaande van architectuur tot uitvoering, zodat de klant zeker kan zijn van een perfecte voorbereiding en opvolging.

Al die elementen samen garanderen dat de aankoop een solide investering is, met een lange onbezorgde gebruiksperiode.

team

Ons professioneel team is dag en nacht in de weer om uw project tot in de puntjes voor te bereiden en tot een goed einde te brengen.

Pers

  • Reno-Art toont luxeflats én hart

    Gazet van Antwerpen - 12/06/2014