over ons

Sinds het ontstaan in 1997 realiseerde Reno-Art met haar team al meer dan duizend woon- of winkeleenheden.
Reno-Art startte als aannemingsbedrijf en is dus vertrouwd met alle aspecten van de bouw.
Als projectontwikkelaar realiseren we de projecten in  eigen beheer, waardoor de kwaliteit van de werken blijft behouden en de klanten concreet en verregaand geadviseerd kunnen worden.
 

‘De Kunst van Bouwen’: niet voor niets onze slagzin


We kiezen de inplantingslocaties van de projecten zorgvuldig en trachten steeds een harmonieuze meerwaarde te creëren voor de omgeving.
In onze bouwkunst hebben we zowel oog voor de esthetische als de praktische vormgeving waarbij we een stap verder gaan dan de norm. Die combinatie maakt onze projecten duurzamer en tilt de investering naar een hoger niveau.
Niet alleen in materialen en uitvoering gaan we voor een duurzame aanpak, we voeren dit ook door in onze relatie met werknemers en bouwpartners.
 

Bouwen met blik op de toekomst


We werken met energievriendelijke materialen en kiezen voor de beste afwerkingstechnieken, uitgevoerd door echte vakmensen. Zo is onder andere de akoestische isolatie prioritair en dat laat zich voelen in het wooncomfort van de appartementen.
Bij elk project hanteren we van start tot finish een persoonlijke begeleiding zodat de klant volledig geïnformeerd is op elk beslissingsmoment.
Binnen het budget is een hoge afwerkingsgraad van de woningen en appartementen voorzien en zijn er heel wat keuzemogelijkheden voor de vloeren, sanitair en keuken. Het technische informatiepakket bevat de reële maatvoering van de ruimtes zodat de klanten niet voor verrassingen komen te staan bij de oplevering.
Al die elementen samen garanderen dat de aankoop een solide investering is, met een lange onbezorgde gebruiksperiode.

team

Ons professioneel team is dag en nacht in de weer om uw project tot in de puntjes voor te bereiden en tot een goed einde te brengen.

  • Johan De bruyn - Directeur
  • Rudy Michielsen - Directeur
  • Erwin van der Kloot - Calculatie en studie
  • Tom De Boeck - Projectleider en verkoop
  • Inge Mariën - Boekhouding
  • Tim Adriaensen - Werfleider en preventieadviseur
  • André Van Looveren - Werfleider

Pers

  • Reno-Art toont luxeflats én hart

    Gazet van Antwerpen - 12/06/2014