status

In verkoop

Locatie

Verbinding tussen de Lessiusstraat en het Schoolplein

Wooneenheden

33 Wooneenheden

21 verkocht

garageeenheden

33 garageeenheden

21 verkocht

Kockstee

Luxueus wonen op een toplocatie in centrum Brecht

Luxueus wonen op een toplocatie in het charmante centrum van Brecht.

Het project Kockstee is gelegen in een groene omgeving te midden van het centrum van Brecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen: zo bevinden zich de bibliotheek, bakker, warenhuis, bank, de kerk, het gemeentehuis, De Post, koffiehuis ‘Carré Confituur’ … allemaal op wandelafstand. Ook de gemeentelijk basisschool, kinderopvang, jeugdbeweging, sporthal ‘De Ring’… bevinden zich in de directe omgeving. De bushalte is op 30 m en het treinstation ‘Noorderkempen’ op minder dan 1 km. Mobiliteit is dan ook één van de grote troeven van dit project.

Kockstee staat voor kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen. Het architecturaal ontwerp komt van de hand van AID architecten, onder meer gekend om hun krachtig concept en tijdloze vormgeving. 
Het project heeft ontsluiting voor de wagens langs het Schoolplein. Beide gebouwen op het perceel worden opgetrokken op één gemeenschappelijke ruime ondergrondse parkeergarage, waarin zowel enkele als dubbele garageboxen voorzien zijn. Vanuit de kelder brengt de lift je rechtstreeks tot jouw verdieping. 

Voor voetgangers en fietsers wordt een nieuwe trage verbinding gecreëerd tussen de Lessiusstraat en het Schoolplein aan de rechterzijde van het perceel. Langs die verbindingsweg wordt ook een extra toegang voorzien voor de voetgangers en fietsers naar het domein. Via deze toegang kom je meteen uit bij de bovengrondse fietsenstalling die in de tuin van het project werd geïntegreerd.

Op het domein worden twee gebouwen opgericht. Fase 1 omvat 10 appartementen in een bouwblok eerder centraal op het perceel. Deze appartementen werden als eerste in verkoop genomen, en op heden zijn daarvan 9 appartementen reeds gereserveerd.

Het tweede gebouw, met voorgevel aan de Lessiusstraat omvat 23 appartementen. Op het gelijkvloers zijn de "kleinste" appartementen 108 m² met grotere varianten tot 127 m². Alle appartementen van het gelijkvloers beschikken over een tuin met met terras van minstens 85 m². Op de eerste verdieping zijn twee- en drie-slaapkamerappartementen van 87 m² tot 102m². Al deze appartementen beschikken over een ruim terras van minstens 21 m².  Ook op de tweede verdieping zijn er appartementen met twee en drie slaapkamers, variërend in grootte van 107 m² tot 118 m² en met terrassen van minstens 57 m².

De prachtige terrassen van blok B zijn door hun grootte en hun praktische indeling een bijzondere meerwaarde voor de appartementen. Perfect zuid georiënteerd en met ruimte om gemakkelijk een lounge-hoek én ruime eettafel te plaatsen, zijn ze een echte uitbreiding van de leefruimte.

Voor de afwerking van de appartementen hebben we een uitgebreid pakket samengesteld. Vloerwerken zijn voorzien in het volledige appartement met tegels in groot formaat (60x60), de volledige badkamer kan betegeld worden, en er zijn ruime budgetten voorzien voor de keuken en de badkamertoestellen, resp. 10.000 € en 5.000 € exclusief btw.

Ook in dit project schenken we weer veel aandacht aan de duurzaamheid en het energieverbruik van de appartementen. In nauw overleg met de EPB-verslaggever werd een pakket samengesteld waarmee we met een doorgedreven isolatie, extra aandacht voor luchtdichtheid, condenserende ketels, vloerverwarming en zonnepanelen kunnen zorgen dat we de appartementen het "BEN" certificaat kunnen meegeven, wat staat voor Bijna Energie Neutraal. Voor meer info zie ook http://www.energiesparen.be/BEN

Voor alle bijkomende info over het project, aarzel niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen!
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!