status

In verkoop

Locatie

Verbinding tussen de Lessiusstraat en het Schoolplein

Wooneenheden

33 Wooneenheden

30 verkocht

garageeenheden

37 garageeenheden

27 verkocht

Kockstee

Luxueus wonen op een toplocatie in centrum Brecht - Laatste 3 appartementen

Luxueus wonen in het groen op een toplocatie in het charmante centrum van Brecht.


Deze nieubouw appartementen in Brecht zijn gelegen in een groene omgeving te midden Brecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen, omdat alle voorzieningen en gezellige eetgelegenheden op wandelafstand zijn. De bushalte is op 30m² en het treinstation 'Noorderkempen' op minder dan 1 km. Mobiliteit is dan ook één van de grote troeven van dit project. 

Kockstee staat voor kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen. Het architecturaal ontwerp komt van de hand van AID architecten, onder meer gekend om hun krachtig concept en tijdloze vormgeving. 
Het project heeft ontsluiting voor de wagens langs het Schoolplein. Beide gebouwen op het perceel worden opgetrokken op één gemeenschappelijke ruime ondergrondse parkeergarage, waarin zowel enkele als dubbele garageboxen voorzien zijn. Vanuit de kelder brengt de lift je rechtstreeks tot jouw verdieping. 

Elk appartement heeft ook toegang tot een ruime ondergronse parkeergarage en bovengrondse fietsenstalling. Op het domein worden twee gebouwen opgericht.

Fase 1 - uitverkocht 

Fase 1 omvat 10 appartementen in een bouwblok, centraal gelegen op het perceel. Deze appartementen zijn volledig uitverkocht. 

Fase 2 -  laatste appartementen Brecht te koop

Het tweede gebouw, met voorgevel aan de Lessiusstraat omvat 23 appartementen. Op het gelijkvloers zijn de appartementen tussen de 108 m² en 127 m² groot. Alle appartementen van het gelijkvloers beschikken over een tuin met terras van minstens 85 m². Op de eerste verdieping zijn twee-en drie-slaapkamerappartementen van 87 m² tot 102 m². Al deze appartementen beschikken over een ruim terras van minstens 21 m². Ook op de tweede verdieping zijn er appartementen met twee en drie slaapkamers, variërend in grootte van 107 m² tot 118 m² en met terrassen van minstens 57 m². De prachtige terrassen van blok B zijn door hun grootte en hun praktische indeling een bijzondere meerwaarde voor de appartementen. Perfect zuid georiënteerd en met ruimte om een lounge hoek, barbecue én ruime eettafel te plaatsen, als uitbreiding van de leefruimte.

Voor de afwerking van de appartementen hebben we een uitgebreid pakket samengesteld. Vloerwerken zijn voorzien in het volledige appartement met tegels in groot formaat (60x60), de volledige badkamer kan betgeld worden, en er zijn ruime budgetten voorzien voor de keuken en de badkamertoestelln, resp. 10.000 EUR en 5000 EUR, exclusief btw. 

Ook in dit project schenken we veel aandacht aan duurzaam wonen en het energieverbruik van de appartementen. In nauw overleg met de EPB-verslaggever werd een pakket samengesteld waarmee we met een doorgedreven isolatie, lage EPC waarde, extra aandacht voor luchtdichtheid, condenserende ketels, vloerverwarming en zonnepanelen kunnen zorgen dat we de appartementen het "BEN" certificaat kunnen meegeven, wat staat voor Bijna Energie Neutraal. Voor meer info zie ook http://www.energiesparen.be/BEN

Voor alle bijkomende info over dit nieuwbouw project Brecht, aarzel niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen!
 
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!