Wooneenheden

33 wooneenheden

37 garages

Locatie

Verbinding tussen Lessiusstraat en Schoolplein

Kockstee

Project Kockstee bestaat uit twee appartementsgebouwen met in het totaal 33 appartementen gelegen in het charmante centrum van Brecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen, omdat alle voorzieningen (bushalte, treinstation ...) en gezellige eetgelegenheden op wandelafstand gelegen zijn. De locatie is dan ook een van de grootste troeven van het project. 

Het architecturaal ontwerp komt van de hand van AID architecten, onder meer bekend om hun krachig concept en tijdloze vormgeving. De bouwwerken werden uitgevoerd door Ooms woonrealisaties afkomstig van Rijkevorsel. 

Onder beide gebouwen ligt een grote ondergrondse parkeergarage met zowel enkele als dubbele garageboxen. Ook is er een fietsenstalling voorzien waar elektrische fietsen kunnen worden opgeladen.

Ook in dit project werd er veel aandacht geschonken aan duurzaam wonen en het energieverbruik van de appartementen. In nauw overleg met de EPB-verslaggever werd een pakket samengesteld waarmee we met een doorgedreven isolatie, lage EPC waarde, extra aandacht voor luchtdichtheid, condenserende ketels, vloerverwarming en zonnepanelen kunnen zorgen dat we de appartementen het "BEN" certificaat kunnen meegeven, wat staat voor Bijna Energie Neutraal. 
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!