Locatie

Ringlaan 17-23

Project De Ring - Retail & KMO-units

Project De Ring is gelegen aan de afrit van de E19 in Brecht, centraal gelegen tussen Breda en Antwerpen en gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen vanuit St-Lenaerts, Brecht, St-Job, Wuustwezel en Loenhout. De locatie is een van de grootste troeven van dit project. Zowel grote spelers vinden hier hun gading als lokale handelaars en ondernemingen. 

Het project bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen. In het ene huisvesten 3 retailpanden waaronder Carrefour Market. In het andere een co-working space uitgebaat door Regus, 3 kmo-units en de self-storage Storo. De verschillende units beschikken over een automatische rolpoort die het laden en lossen gemakkelijk maakt. Door de grote vitrines in de retailpanden komt er zeer veel natuurlijk licht binnen, wat voor een aangename winkelervaring zorgt.  

Het bijna-energie neutrale kantoorgebouw is opgedeeld in zowel individuele kantoorruimtes, co-working spaces als vergaderzalen waar alle faciliteiten om comfortbel te werken aanwezig zijn. Er werd gekozen voor moderne technieken en grote glaspartijen. Ook is er een dakterras aanwezig, waar het in de zomer aangenaam vertoeven is. Voor meer info of reservaties kan u steeds terecht bij Regus Brecht 03/303.65.00.

De self-storage Storo gelegen aan de inrit van het complex is een nieuwe revelatie binnen het concept. Er wordt gewerkt met toegangscodes en een zeer gebruiksvriendelijke app om zowel de toegangspoort als de eigen opslagboxen te openen. Een ideale plaats om uw spullen veilig te stockeren. Voor meer info kan u steeds terecht bij de medewerkers van Storo 03/376.07.61.
 
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!