Wooneenheden

2 wooneenheden

2 garages

Locatie

Wijngaardlaan, Sint-Job-in-'t-Goor

Wijngaardlaan

Op een zeer rustige locatie in Sint-Job-in-'t-Goor, in een mooie groene omgeving werden twee nieuwe halfopen bebouwingen gerealiseerd. De ligging aan het Kempisch kanaal leent zich perfect voor een goede fiets- of voetgangersvriendelijke ontsluiting. Door de nabijheid van de autostrade en de hoofdwegen richting Brecht, Schilde en Schoten zijn de woningen ook zeer vlot bereikbaar met de wagen.

De woningen beschikken op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een open circulatieruimte die de eethoek en keuken verbindt met de leefruimte, en een berging met technische installaties en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien waarvan één met de mogelijkheid tot het inrichten van een dressing. Verder is er op de verdieping nog de badkamer met ruimte voor bad én douche en is er een apart toilet voorzien.

De woningen worden opgetrokken in kalkzandsteen wat garant staat voor een efficiënte bouwwijze. Dit materiaalgebruik zorgt er ook voor dat de beide woningen akoestisch nog beter geïsoleerd zijn van elkaar. 
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!