Wooneenheden

16 wooneenheden

16 garages

Locatie

Sint-Michielsweg, Brecht

Lusthof

“Lusthof” brecht  is gelegen midden in het centrum op wandelafstand van diverse winkels en openbaar vervoer. Dit nieuwbouwproject te Brecht blinkt uit dankzij zijn unieke locatie, gerealiseerd met focus op kwaliteit, luxe en duurzaam wonen. Elk appartement kreeg veel aandacht voor licht en lucht en heeft het BEN certificaat voor energiezuinige woning. Het architecturaal ontwerp werd getekend door Mertens Architecten uit Stabroek. Net zoals Reno-art hebben zij oog voor esthetiek en detail. 

Op het domein werden twee afzonderlijke gebouwen opgericht die met elkaar verbonden zijn via een ondergrondse parkeergarage. De gebouwen zijn zo ontworpen dat er maximaal geprofiteerd kan worden van de oriëntatie en uitzichten op de omgeving. Het domein is volledig voorzien van de nodige hagen, bomen, struiken, gazon, terrassen, toegangen, poorten,... zodat een kwalitatief groen kader wordt gecreëerd waar het rustig wonen is.

De twee gebouwen omvatten samen 16 wooneenheden, telkens 8 per blok. Op de gelijkvloerse en de eerste verdieping worden in elk gebouw op elke bouwlaag drie appartementen voorzien, op de tweede verdieping telkens twee appartementen per blok. De appartementen variëren allemaal van grootte en indeling, vanaf 107 m² - 149 m². Elk appartement is voorzien met terras en variëren tussen de 20 en 80 m². Er is overal ruim plaats voor nuttig gebruik van de buitenruimte en het plaatsen van terrastafel en buitensalon. 

Dit alles maakt van lusthof brecht een plezier om te wonen. Neem contact op met ons voor meer info over deze appartementen en andere nieuwbouwprojecten te brecht
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!